дик

Пронајдени се 399 резултати на тема „дик“
Вести

Истекува рокот за пријавување за гласање во домашни услови за изборите во Маврово и Ростуше, Центар Жупа, и за Совет на Тетово

Рокот за пријавување за гласање во домашни услови за болни и немоќни лица и оние кои се во изолација за изборите за градоначалници на...
Вести

ДИК ги усвои измените на финансискиот план, прифати барања на набљудувачи и го утврди гласачкото ливче за дополнителните локални избори

Државната изборна комисија (ДИК) на денешната 60-та седница, ја усвои Предлог-одлуката за измена и дополнување на финансискиот план за...
Вести

ДИК го усвои финансискиот план за распределба на средства за изборите во Маврово и Ростуше, Центар Жупа и Тетово

Државната изборна комисија (ДИК) на денешната 57-ма седница го усвои финансискиот план за распределба на средства за изборите за градоначалник...
Вести

Делегација од ДИК во посета на Белград за набљудување на претседателските, парламентарните и локалните избори

Делегација од Државната изборна комисија (ДИК), предводена од претседателот Александар Даштевски, составена од членовите Борис Кондарко,...