дик

Пронајдени се 324 резултати на тема „дик“
Вести

За првпат полиција ќе го обезбедува доверливиот избирачки материјал, ДИК интензивно се подготвува за локалните изборите

Државната изборна комисија интензивно се подготвува за локалните избори. Двесте терминали за вчитување на отпечатоци од прсти денеска...