дијаспора

Пронајдени се 35 резултати на тема „дијаспора“
Вести

Иселениците до Владата на СДСМ: Кому му се брза да се спроведат избори? Кој сака да најде изговор дека гласањето во дијаспората не може да се спроведе заради КОВИД-19? ?

Обединетата Македонска Дијаспора (ОМД) ја прашува власта во Макеоднија зошто некому му пречи дијаспората и глесовите на истата. Се прашуваат...
Вести

Дијаспората се јави и секогаш ќе се јавува кога власта на чело со Заев сака да ја укине- тие не се откажуваат од гласање на изборите

Македонската дијаспора едногласна во одуката дека мора и сака да гласа на претстојните парламентарни избори кога и да се случат. Откако...