делчево

Пронајдени се 129 резултати на тема „делчево“
Хроника

Груб притисок врз кандидат за градоначалник: Го малтретирале во полициска станица, па утврдиле дека без причина го привеле

Власта соочена со изборен пораз, врши груби притисоци и заплашувања врз кандидат за градоначалник на  Делчево, Н.С.. Под притисок од...
Вести

Мицкоски: Нема некој, а да не е Вице, малите Зоранчиња градоначалничиња, Љупчо Путерот и блиските до нив главоклимачи, кои се со џебови полни државни пари, добро да збори за оваа власт

„Сте сретнале ли некој кој последниве неколку месеци, а да не е батето, малите Зоранчиња градоначалници, Љупчо Путерот и блиските до...