дарко јаневски

Пронајдени се 33 резултати на тема „дарко јаневски“
Вести

Јаневски: И да добиеме датум не значи дека во сабота ќе добиеме објективно судство, за жал имаме премиер што во ЕУ чита состав за ѕвездички

Во емисијата „Што не е јасно“ на ТВ Алфа вчера гостуваше новинарот Дарко Јаневски, кој истакна дека Република Македонија со оваа власт...