британија

Пронајдени се 53 резултати на тема „британија“
Вести

Франција, Британија и Германија го предупредија Иран дека со збогатувањето ураниум ги поткопува преговорите

Велика Британија, Франција и Германија, дел од потписничките на меѓународниот нуклеарен договор со Иран од 2015 година, денеска го предупредија...
Вести

Анкета: Една четвртина Британци веруваат дека повеќе од една година ќе биде потребно животот да се врати во нормала по Ковид-19

Околу една четвртина од граѓаните во Велика Британија веруваат дека ќе треба повеќе од една година за животот да се нормализира по пандемијата...