15 години пријателство Лепа Лукиќ откри детали од средбата со Боки 13: Му даваше поддршка додека беше во затвор, а еве што вели денес за него
Ова никој не го знаеше БЕШЕ ПРОНАЈДЕН МРТОВ 10 ДЕНА ОТКАКО ГО ПОСЕТИ БОКИ 13 – шокантен детаљ за овој познат човек!
Лукаревска денес е потпретседател на СДСМ Јовановски: Инспекторите на Лукаревска ми вршеа психичка тортура за да потпишам непостоечки работи, а таа молчи за скандалот од 800.000 евра за РЕК Битола во кој е вмешана
Македонија Јовановски за тајните на СДСМ: Забрчанец ми праќаше вести што да пласирам, а Кирацовски учествуваше во нелегален профит околу РЕК Битола
јовановски читаше пораки Боки 13: Русковска заради 27-април доби шефовско место, ги знаеше пресудите и пред судот да ги изрече
Боки 13 Јовановски: Најголемата грешка на Македонија е што СДСМ дојде на власт, таа секта после избори нема да постои како партија
Боки проговори за Лила! МОЈАТА ПЛУНКА Е ПОВРЕДНА ОД НЕЈЗИНАТА МИЗЕРИЈА: Боки 13 удри по Лила Филиповска, „ти ма госпоѓо, ти ги знам сите приватни тајни, а не сум ти бил пријател?“
Лазаров Боки 13: СДСМ денеска е секта која се убива меѓу себе, по овие избори нема да постои како партија
Македонија НЕМА ВЕЌЕ ДОВЕРБА ВО ПРИЈАТЕЛИТЕ КОИ СО НЕГО БЕА ОД КОРИСТ: Боки 13 по пет години во затвор откри во кого има доверба на Божиќ (ФОТО)
Македонија ПРВА ИЗЈАВА НА БОКИ 13: Со оваа здравствена состојба не можам да бидам во затвор, имам траен инвалидитет!