автобуска несреќа

Пронајдени се 123 резултати на тема „автобуска несреќа“
Регион

Потресно сведоштво на преживеан од автобуската несреќа во Хрватска: Никогаш нема да го заборавам ова, наеднаш луѓето започнаа да паѓаат едни врз други

Трагичната автобуска несреќа која вчера се случи во Хрватска продолжува да биде главна тема во медиумите во регионот, а хрватските...