автобуси

Пронајдени се 59 резултати на тема „автобуси“
Вести

Шилегов не ги послуша барањата на граѓаните, остана на ставот да штеди по цена на нивното здравје за време на пандемија

Ако еден градски татко треба да работи во корист на граѓаните, тоа не може да се каже за градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов....
Скопје

Уште еден проблем на граѓаните на Ѓорче Петров: На државно земјиште подигната ограда и се наплаќа за паркинг на автобуси!

На државно земјиште, каде што е предвиден парк, некој си крева ограда си става објект и почнува да наплаќа за паркинг на автобуси, се...