анкета

Пронајдени се 271 резултати на тема „анкета“
Вести

АНКЕТА: Граѓаните сметаат дека Македонија се движи во негативна насока, ВМРО-ДПМНЕ со двојна предност пред СДСМ

Речиси 60 отсто од анкетираните македонски граѓани одговориле негативно на прашањето дали Македонија се движи во позитивна или негативна...
Вести

АНКЕТА НА ИПСОС: Дури 61.8% од македонските граѓани НЕ го поддржуваат Францускиот договор, а само 25.1% одговориле позитивно

ИПСОС овој месец од 2 до 21 септември спроведе анкета на 1025 испитаници на прашања поврзани со актуелните теми во земјава. Меѓу прашањата...
Вести

„Анкетите откриваат зошто Ковачевски бега од народот и од избори, ВМРО-ДПМНЕ со над двојно поголема поддршка во однос на СДСМ“

ВМРО-ДПМНЕ со два и пол пати поголем рејтинг од СДСМ, Ковачевски ќе биде згазен од народот на следните избори, покажува најновата теренска...
Вести

Анализа од анкетата на ИПСОС: На предвремени избори ВМРО-ДПМНЕ ќе победи со близу 200 илјади гласови разлика во однос на СДСМ

Агенцијата ИПСОС за потребите на ВМРО-ДПМНЕ спроведе теренска анкета на јавното мислење на 1.014 испитаници за периодот од 01 до 18 јули...
Вести

Анкета ИПСОС: ВМРО-ДПМНЕ со двојна предност над СДСМ, огромното мнозинство против францускиот предлог, Ковачевски со непролазна единица како премиер

Агенцијата ИПСОС за потребите на ВМРО-ДПМНЕ спроведе теренска анкета на јавното мислење на 1.014 испитаници за периодот од 01 до 18 јули...