анализа

Пронајдени се 18 резултати на тема „анализа“
Економија

Во чии џебови одат субвенциите за обновливи извори на енергија и колку тие ќе ја поскапат цената на електричната енергија?

Според последните анализи базирани на редовните извештаи на Регулаторната комисија за енергетика, за субвенционирањето на обновливите...