африка

Пронајдени се 74 резултати на тема „африка“
Општини

„Ако го слушате Заев на настапите преполни со фалби ќе помислите дека живееме во Шведска, а нас стандардот ни е како во Африка“

Кај Заев нема ништо европско и кога ќе слушнете полна уста за Европа верувајте ми повторно кажува една нова лага. Па европско ли е тоа...