Фудбал и тоа се случува

Валтер Мацари од Рим до Неапол се враќал со такси

Валтер Мацари од Рим до Неапол се враќал со такси

Валтер Мацари морал со такси да си замине по натпреварот против Рома бидејќи кога искочил од стадионот, автобусот веќе не бил таму.

По болниот пораз од Рома, Мацари долго време се задржал на прес-конференцијата, во разговорите со медиумите.

Автобусот со фудбалерите и другите членови од стручниот штаб заминал, веројатно го заборавиле Мацари и подоцна сфатиле дека го нема.

Стратегот на Наполи бил приморан да си оди со такси до дома, му требале повеќе од два часа возење за да се врати.

To top