Фудбал

Рома соопшти позитивна вест за состојбата на Н’Дика

Рома соопшти позитивна вест за состојбата на Н’Дика

Веднаш му беше укажана лекарска помош и веднаш потоа со помош на носилка беше изнесен и потоа пренесен во болница.

Натпреварот не се доигра по овие случувања, но она што е позитивно е дека Еван е надвор од животна опасност иако некое време ќе мора да остане во болница на дополнителни испитувања.

-Тимот го посети Ндика во болница. Еван се чувствува подобро и е расположен. Тој ќе остане во болница на дополнителни испитуавња. Форца Еван, -порачаа од Рома преку социјалните мрежи.

To top