Фудбал супер марио

ФОТО: Албанскиот репрезентативец роден во Скопје, ги има најинтересните копачки на ЕП

ФОТО: Албанскиот репрезентативец роден во Скопје, ги има најинтересните копачки на ЕП

Албанскиот фудбалер Јасир Асани на натпреварот против Хрватска настапи со досега невиден дизајн на копачки со мотиви од познатата видео игра Супер Марио.

Имено, Асани го привлече вниманието со копачките кои ги носеше против Хрватска.

Тој играше во копачки целосно посветени на мотивите на популарната видео игра Супер Марио.

Фотографиите веднаш станаа вирални откако овие автентични копачки беа објавени на социјалните мрежи.

To top