Познати Најзгоден на сцената

Жените воздивнуваат, а мажите завидуваат: Саша Ковачевиќ е ПРЕЗГОДЕН, но не му е лесно на режим

Овој изглед не му дошол преку ноќ, туку е резултат на долгогодишно откажување.

Жените воздивнуваат, а мажите завидуваат: Саша Ковачевиќ е ПРЕЗГОДЕН, но не му е лесно на режим

Пејачот Саша Ковачевиќ со години е високо, ако не и највисоко, на листата на најзгодни мажи на јавната сцена.

Момците му завидуваат на изгледот, а жените воздивнуваат по неговите стомачни мускули и совршено извајано тело.

Како што вели, овој изглед не му дошол преку ноќ, туку е резултат на долгогодишно откажување.

-Следам сопствен режим повеќе од 7 години. Многу сум строг кога станува збор за храна и вежбање. Се случи повеќе од половина година да не изедам чоколадо, толку сум дисциплиниран. Тоа може да оди до крајност и во некаква болест, како што моето семејство сака да се шегува, но тоа е мојот начин на живот , изјави пејачот.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic)

Најнови вести од Познати

To top