Познати Тага... Немоќ... Бес...

Тијана скршена од болка по смртта на Вања: „Прости ни“…

„Прости ни, Вања. Сочувство до семејството“.

Тијана скршена од болка по смртта на Вања: „Прости ни“…

Целиот регион го потресе веста дека Македонката Вања Ѓорчевска (14), по која се трагаше со денови, а е пронајдена мртва.

За овој трагичен настан скршена од расплетот се огласи Тијана Дапчевиќ.

-Тага… Немоќ… Бес…  Прости ни, Вања. Сочувство до семејството, напиша Тијана со скршено срце и црно-бела фотографија од девојчето жртва, како и цитат посветен на неа.

 

 

Најнови вести од Познати

To top