Познати

МАМА НЕ ЈА САКА, А ТОЈ Е ДИРЕКТЕН: Вељко првпат проговори за Јелена Карлеуша со која Цеца се тужи со години – по ова веќе се е јасно!

МАМА НЕ ЈА САКА, А ТОЈ Е ДИРЕКТЕН: Вељко првпат проговори за Јелена Карлеуша со која Цеца се тужи со години – по ова веќе се е јасно!

Јелена Карлеуша и Цеца Ражнатовиќ не се во добри односи веќе две децении. Со години меѓу нив владее нетрпеливост, па стигнаа и до судот.

Јелена не се колеба да коментира за семејството Ражнатовиќ, додека другата страна е порезервирана, но синот на Цеца сега направи исклучок.

Јавноста често ја интересира дали конфликтот е решен, па водителката на емисијата „Лагани подкаст“ на синот на Цеца, Вељко, му постави прашање кое конкретно се однесува на Јелена.

На прашањето за неговата омилена песна од Јелена Карлеуша и неговите емоции кон неа, Вељко „накратко одговори дека нема омилена песна на Карлеуша и дека воопшто не размислува за неа.

Инаку, Вељко неодамна го доби и третиот син Исаија, кој донесе голема радост во семејството.

To top