Познати ЛУКСУЗ

Куќата на славниот фолкер е целата во злато, еве како изгледа и колку чини

Во куќата Аличиќ вложил пола милион евра. Има скапи уметнички дела и луксузни предмети.

Куќата на славниот фолкер е целата во злато, еве како изгледа и колку чини

Познатиот фолк пејач Љуба Аличиќ од своето раѓање живее во Шабац, а таму изгради и прекрасна вила.

Во самиот центар на градот се наоѓа огромната куќа на Аличиќ, обоена од надвор во темно розова боја.

Внатре, цела е златна. Но, буквално златна.

PINK.RS/NEMANJA VUJIČIĆ

Улицата каде што е домот на пејачот е многу фреквентна, полна со пешаци кои одат таму до Стариот град и тврдината која е оддалечена само 500 метри.

Во куќата Аличиќ вложил пола милион евра. Има скапи уметнички дела и луксузни предмети.

 

Најнови вести од Познати

To top