Познати

КАРЛЕУША ГИ ИСТУРИ ГРАДИТЕ НА МАСА – но кога стана и се сврти, на задникот имаше што да се види, папараците се држеа за глава, па имаа полни раце работа (ФОТО)

КАРЛЕУША ГИ ИСТУРИ ГРАДИТЕ НА МАСА – но кога стана и се сврти, на задникот имаше што да се види, папараците се држеа за глава, па имаа полни раце работа (ФОТО)

Јелена Карлеуша денеска е говорник на прес-конференцијата по повод „Youth fest“ во клубот Дом на млади, а штом се појави сите погледи беа вперени во неа.

Како некој кој секојдневно се бори за правата на сите граѓани, особено за младите во Србија, Јелена одржа говор пред Меѓународниот младински фестивал што ќе се одржи во Ниш на 8 јуни.

Јелена се појави во проѕирен виолетов фустан, под кој и се гледаше целиот задник, па за миг околу неа се собраа голем број новинари и посетители на конференцијата.

Немаше кој не го прокоментира изгледот, но сите се децидни дека и овој пат Карелуша ги засени сите, но што мислите вие?

Најнови вести од Познати

To top