Познати Го реновираше домот од корен!

ДВЕТЕ СЕСТРИ СЕ СНАИ НА ПЕЈАЧКИ, А ОВА ГО ИМА САМО ЕДНАТА: Го покажа реновираниот дом, а во него кристали на секој чекор – особено една работа ја нема ниту Цеца (ФОТО)

Мирко овој пат покажа дел од дневната соба во која се гледа голем кристален лустер и голема гарнитура за седење, како и погледот од прозорот кон природата.

ДВЕТЕ СЕСТРИ СЕ СНАИ НА ПЕЈАЧКИ, А ОВА ГО ИМА САМО ЕДНАТА: Го покажа реновираниот дом, а во него кристали на секој чекор – особено една работа ја нема ниту Цеца (ФОТО)

Синот на пејачката Гоца Божиновска, Мирко Шијан пред неколку месеци потполно ја реновираше семејната вила во Шурчин во која сега живеат со сопругата Бојана, синовите и мајката.

Тој во целост го реновираше ентериерот на вилата во која израсна, а сега покажа како изгледа дел од неа по реновирањето.

За разлика од претходно, просториите сега се со топли тонови, а луксузот е забележлив на сите ќошеви.

Мирко овој пат покажа дел од дневната соба во која се гледа голем кристален лустер и голема гарнитура за седење, како и погледот од прозорот кон природата.

Во кујната за разлика од дневната соба преовладува само белата боја, а пред две години го реновираа и базенот кој се наоѓа во дворот и зафаќа поголем дел од него.

Инаку иако и двете сестри имаат базени во своите домови, сепак Бојана и Мирко имаат базен во дворот, додека Богдана и Вељко имаат внатрешен базен кога престојуваат во вилата на Цеца на Дедиње.

Најнови вести од Познати

To top