Промо Медикал Караџи Турс

Бесплатни консултации со специјалистот по урологија доц. д-р Каан Ѓокчен на 2. Март во Велес

Бесплатни консултации со специјалистот по урологија доц. д-р Каан Ѓокчен на 2. Март во Велес

На 2. Март 2024 година во Велес, на покана на тимот на Здравствен Информативен Центар – ЗИЦ „Медикал Караџи Турс“ гостин ќе биде специјалистот по урологија доц. д-р Каан Ѓокчен.

Во текот на денот ќе бидат спроведени целосно бесплатни консултации за сите пациенти кои имаат потреба од консултации, второ мислење или лекување во странство за нивните болести.

Оние кои имаат потреба и сакаат да ја искористат можноста за бесплатна консултација со специјалистот по урологија доц. д-р Каан Ѓокчен на 2. Март треба да закажат термин на телефоните на „Медикал Караџи“:

☎ +389 71 314 005
☎ +389 43 220 904

Или на меил: [email protected]

Прочитај повеќе: https://www.medikara.bg/mk/doctors/doc-dr-kaan-giokchen

Професионални области на доц. д-р Каан Ѓокчен:

 • Лапароскопска радикална простатектомија (рак на простата)
 • Лапароскопска радикална нефректомија (бубрежни тумори)
 • Лапароскопска делумна нефректомија (мали бубрежни тумори)
 • Лапароскопска адреналектомија (надбродилни маси)
 • Лапароскопска пилопластика (деца и возрасни )
 • Лапароскопска сакроколпопексексија (тотален вагинален пролапс)
 • Радикална цистектомија + вградување на мочен меур (инвазивен рак на мочен меур)
 • Третман на уринарни камења (минимално инвазивни процедури/ендурологија)
 • RIRS (флексибилна уретерореноскопија + литотрипсија со холмиум ласер) (бубрежни камења < 2 cm)
 • Перкутанска нефролитотомија (камења во бубрезите > 2 cm
 • Бенигна хиперплазија на простатaта(ендоурологија)
 • HOLEP (холмиум ласерска енукулација на простатектомија) (волумен на напростата > 120 кубика)
 • Лапароскопска аденомектомија (вообичаена простатектомија) (волумен на простатата > 120 кубика)
 • Операција на пенисот
 • Имплантација на протеза на пенисот (за еректилна дисфункција)
 • Процедура за проширување на пенисот Peyronie процедури (корекција на искривување на пенисот)
 • Вештачки уринарен сфинктер за машка инконтиненција
 • IVF / MicroTESE

На лице место, пациентите ќе мора да ги обезбедат медицинските документи и тестови кои се направени до денес.

Ве молиме да имате во предвид дека за време на консултациите нема да се вршат физички прегледи. Бесплатните консултации се спроведуваат врз основа на вашата медицинска документиција која ќе ја приложите.

To top