Промо

ДОЈДИ ДОМА !

ДОЈДИ ДОМА !

ДОЈДИ ДОМА!

Ви недостига домот?

Башким Турс е тука за вас! Нашите удобни автобуси се спремни да Ве вратат во срцето на Македонија.

Помислете на прегратките од семејството, вкусната храна и сите тие добри вибрации. Не чекајте – земете ја вашата карта сега и да Ве вратиме дома за најдобрите одмори некогаш!

Врати се дома со Башким Турс – корените Ве викаат!

Резервирајте сега:

Tel.: +389 (0)44 338 003
Mob.: +389 (0)75 312 015
24h Mob.: +389 (0)70 321 464
DE: +49 172 883 21 73

To top