Занимливости

ТЕСТ КОЛКУ СТЕ СТАРИ: Се сеќавате ли на сонцето бебе од Телетабиси, еве како изгледа по повеќе од 20 години – веќе е и мајка (ФОТО)

ТЕСТ КОЛКУ СТЕ СТАРИ: Се сеќавате ли на сонцето бебе од Телетабиси, еве како изгледа по повеќе од 20 години – веќе е и мајка (ФОТО)

Речиси нема некој кој не се сеќава на цртаната серија за деца Телетабиси создадена од Би Би Си.

Истата била снимена во период од 1997-та година до 2001-та година, а во Македонија стана популарна околу 2004-та година емитувајќи се на А1.

Вкупно беа направени 365 епизоди кои беа прикажани во неколку сезони, а речиси во секоја сезона го имаше познатото сонце во чиј круг имаше глава на бебе.

Истото тоа бебе од 1997-та година сега е пораснато девојче кое има исто така бебе, погледнете:

To top