Технологија Да се заштити имиџот на корисникот

X воведува приватни „лајкови“

Засега оваа функција беше достапна само за претплатниците на Premium.

X воведува приватни „лајкови“

Платформата X, поранешно Твитер, објави дека од денеска воведува приватни „лајкови“ како стандардна опција со цел да се заштити имиџот на корисникот.

Засега оваа функција беше достапна само за претплатниците на Premium.

-Важно е да им се дозволи на луѓето нешто да им се допадне без да бидат нападнати поради тоа, изјави неодамна извршниот директор на платформата X, Илон Маск.

To top