Твитер

Пронајдени се 55 резултати на тема „Твитер“
Технологија

Твитер донесе голема одлука- корисниците на оваа социјална мрежа мора да ја знаат оваа промена инаку ќе останат без профилот!

Социјалната мрежа Твитер предупреди дека ќе ги отстрани профилите на корисниците кои немаат пристапено на мрежата шест месеци, соопшти...