Технологија тикток

Падна TikTok: Корисниците ширум светот пријавуваат проблеми

Сајтот DownDetector известува за проблеми со работата на платформата TikTok, чии сервери забележуваат проблеми во функционирањето.

Падна TikTok: Корисниците ширум светот пријавуваат проблеми

Сајтот DownDetector известува за проблеми со работата на платформата TikTok, чии сервери забележуваат проблеми во функционирањето.

Некои корисници, кои се обидоа да пристапат до TikTok рано утрово, забележале дека апликацијата не се вчитува. Проблемот е распространет низ целиот свет, како што забележува веб-страницата DownDetector.

Проблемите со кои се соочуваат корисниците вклучуваат неможност за вчитување на апликацијата, односно неможност за гледање видео клипови. Некои успеале да се логираат, но не можат да ги прочитаат коментарите.

Засега, TikTok официјално не ги објави гореспоменатите проблеми со серверот.

Во овој момент, има помалку извештаи за проблеми со TikTok и немавме проблеми да се најавиме на платформата и нејзината содржина.

To top