Хороскоп астрологија

Вечна полемика: Што е поважно хороскопски знак или подзнак?

Откако изминативе години на интернет се прошири заблудата дека од 30-та година гледате само во вашиот хороскопски знак, многу љубители на астрологијата се запрашаа дали е тоа вистина и што е поважно да се погледне хороскопскиот знак или подзнакот.

Вечна полемика: Што е поважно хороскопски знак или подзнак?

Откако изминативе години на интернет се прошири заблудата дека од 30-та година гледате само во вашиот хороскопски знак, многу љубители на астрологијата се запрашаа дали е тоа вистина и што е поважно да се погледне хороскопскиот знак или подзнакот.

Ова прашање создаде основа за полемика меѓу астролозите кои конечно се обединија во една позиција.

Знакот во хороскопот само и исклучиво кажува дека на денот на вашето раѓање планетите биле токму во Лав, да речеме, но ништо повеќе од тоа.

Вие и уште една милијарда луѓе ширум светот сте од овој хороскопски знак и сосема е невозможно сите да имаат ист начин на размислување, функционирање, размислување и на крајот да живеат на ист начин.

Сето ова, тврдат астролозите, всушност го дефинира подзнакот, тоа е вашиот единствен број на раѓање во астролошката карта. Степенот на знакот што се издига на хоризонтот е нешто што секогаш ќе ве издвојува од останатите.

Поднакот во хороскопот го одредува квалитетот на вашиот живот, какво здравје ќе имате, дали ќе бидете мотивирани, темпераментни, зависи и од тоа во кои куќи ќе се сместат останатите знаци во хороскопот и каде ќе бидат тие планети. пронајдено, што дополнително кажува за вашиот живот, убави и помалку убави нешта, загуби и добивки.

Тој знак во подем е она што ве карактеризира и што ве прави препознатливи.

Благодарение на ова, две близначки, кои се родени во ист ден, но не во иста минута, се различни.

Поради хороскопскиот знак, едниот ќе сака богато да се жени, додека другиот ќе се занимава со кариера. Може да се случи и едниот да има проблеми со плодноста, а другиот да е здрав и да има три деца.

На сите им е јасно дека на прашањето што е поважно, хороскопски знак или подзнак, треба да се одговори под Б.

Затоа, во иднина, кога читате хороскопи, внимавајте и на подзнакот, барем така ве советуваат професионалците.

Најнови вести од Хороскоп

To top