Хороскоп

ОВА СЕ НАЈСРЕЌНИТЕ ДЕНОВИ ВО МАРТ: Особено четири датуми заокружете ги во календарот, едниот доаѓа многу наскоро!

ОВА СЕ НАЈСРЕЌНИТЕ ДЕНОВИ ВО МАРТ: Особено четири датуми заокружете ги во календарот, едниот доаѓа многу наскоро!

Астролозите открија кои денови во месец март може да ни бидат најуспешни и зошто. Обидете се да ги запомните овие датуми или да ги запишете за да знаете кога треба да бидете најактивни. Доаѓа долгоочекуваната пролет, а според прогнозата, најсилната креативна енергија ќе владее во четири дена од месецот.

Можеби најважен ден е 11-ти март кој ќе го одреди понатамошниот развој на целиот месец, бидејќи во тие денови Меркур и Венера ќе си ја вратат силата, со што ќе се стави крај на неповолниот период кој започна кон средината на февруари. Ова се четирите дена во март кои ќе бидат најсреќни за сите хороскопски знаци.

3 март

Ова е ден кој ќе отвори нова врата кон нов свет. Бројот три ќе ни помогне да разбереме каде сме сега, каде да одиме понатаму и како да гледаме на сè што се случува околу нас. На овој ден, Универзумот во голема мера ќе го зајакне нашето шесто сетило – и индивидуално и колективно.

11 март

На овој ден Меркур преминува во знакот Овен. Дефинитивно овој ден не треба да седите мирно, да бидете во самотија и безделничење и да бидете депресивни. Ова е најважниот и најпогодниот ден во месецот. Меркур овој ден повторно ќе стане креативен, враќајќи го најголемиот дел од својата моќ. Ќе биде одличен ден за шопинг, комуникација и патување.

12 март

Венера преминува во знакот Риби. Веднаш по Меркур, Венера ќе си ја врати силата, но тоа нема да биде само денот на враќањето на оваа планета во служба, туку и денот на нејзиното брзо искачување по долг престој во деструктивниот знак Овен. На овој ден очекуваме инспирација и враќање на физичката и духовната сила. Ќе станеме попродуктивни, повесели и со бистри глави.

20 март

Рамноденицата отсекогаш била и ќе биде ден на моќта. Овој ден е многу енергетски избалансиран и пријатен. Обидете се да го поминете ова време со вашето семејство, правејќи работи што ги сакате и правејќи добро. Нека се разбуди вашата сила, нека ве придружува среќата во секоја ситуација, а вашите најблиски нека ви дадат топлина и љубов. Ви посакуваме успех во сите ваши напори во првиот пролетен месец.

Најнови вести од Хороскоп

To top