Хороскоп хороскоп

5 најопасни датуми во март: Доаѓаат темни денови, Сатурн и Марс ќе направат хаос

Астролозите предлагаат внимателно да го погледнете секој од „темните“ денови за да останете будни.

5 најопасни датуми во март: Доаѓаат темни денови, Сатурн и Марс ќе направат хаос

Астролозите откриваат кои датуми во март бараат претпазливост.

Март ќе биде многу поволен месец. И покрај тоа што ќе има повеќе „опасни“ денови, само еден од нив ќе има долготрајни последици.

Астролозите предлагаат внимателно да го погледнете секој од „темните“ денови за да останете будни.

8 март – Меркур во врска со Нептун

Првиот опасен ден ќе биде поради негативниот аспект на Меркур и Нептун. Ова ќе биде крајно неповолно време со голем број неочекувани проблеми кои може да се појават на вашиот пат без посебни причини или предуслови. Бидете внимателни кога патувате на 8-ми и не зборувајте премногу со луѓето, не давајте празни ветувања никому и не озборувајте.

17 март – спој на Сонцето и Нептун

Многу опасно време е 17 март, кога Сонцето и Нептун ќе влезат во многу опасен аспект еден со друг. Овој ден може да се нарече период на кармички казни. На многумина ќе им се врати негативноста што сте им ја кажале на другите луѓе во минатото. Ќе ви се вратат грди зборови, нељубезни постапки и се за што жалите.

21 март – Венера во врска со Сатурн

Венера и Сатурн ќе го одземат доброто здравје и оптимизмот. Овој ден може да стане многу тажен и негативен поради лошите спомени. Пазете се од таквите мисли и не жалете се за вашата судбина.

22 март – Марс преминува во знакот Риби

Марс ќе се пресели во еден од неговите најомразени знаци – Риби. Елементот на Марс е Оган, а елементот на Рибите е водата, па овој дует ќе биде крајно нехармоничен. Во принцип, на крајот на март ве очекуваат проблеми со мотивацијата и неразумната грубост на другите.

25 март – пенумбрално затемнување на Месечината

Полупомрачното затемнување во Вага е многу опасен ден. Повеќето проблеми ќе дојдат ненадејно. Многу неволји ќе се случат на невидлив начин. Пазете се од негативни луѓе овој ден и бидете внимателни. Пазете се од измами, измами и озборувања.

To top