Скопје

Скопје

Данев: Гледам за година ипол не направивте апсолутно ништо, па да не зборуваме за некои поголеми чекори во врска со гасификацијата

-За гасификацијата имате сто проценти согласнот од опозицијата. Ние веќе го почнавме тој проект во градот Скопје за таа секундарна гасификација,...
Скопје

„Владата не може да ги активира итните мерки против загадувањето во Скопје без мерните станици во Лисиче и Гази Баба“

Сметаме дека нефункционалните мерни станици за загадување со ПМ10 честички во Лисиче и Гази Баба ја оневозможуваат Влада на Република...
Скопје

Родителите револтирани, општината молчи: Градинки во Чаир без парно, дечињата кои нема кој да ги чува денес ќе смрзнуваат

Општина Чаир ги нема платено сметките, па дечињата се принудени буквално да се смрзнуваат во градинките. Парното е исклучено, просториите...