Хороскоп

Хороскоп

Денеска Сонцето влегува во во знакот на Близнаци и започнува владеењето на овој знак: Еве како тоа ќе се одрази на другите

Сонцето влегува во Близнаците на 21 мај 2022 година, а од овој знак излегува дури на 21 јуни, што значи дека владеењето на Близнаците започнало. Еве...
Хороскоп

РЕДОК ХОРОСКОПСКИ ЗНАК: Родените во овој период од годината цврсто стојат на нозе, не се склони да фантазираат

Јарецот е знак од групата земјени знаци кој е познат по својата амбиција, знак кој стои цврсто на земја и не е склон кон мечтаење. Јарците...
Хороскоп

ПРЕД НАС СЕ 2 МОЌНИ АСТРО ПЕРИОДИ! 3 знаци може да ја искористат енергијата на ретроградениот Меркур, а еве зошто е важен 22-ри мај!

Мај е многу моќен астролошки месец бидејќи имавме крваво затемнување на Месечината во Шкорпија, Меркур тргна во ретроградна линија,...