зоран заев

Пронајдени се 187 резултати на тема „зоран заев“
Вести

„Несомнено“: Заев ветуваше дека униформите и парите нема да бидат да бидат двојазични, со законот за јазици се предвидени како двојазични

Полицијата ќе носи двојазични униформи, специјалците, посебните единици, мобилната Алфа, сообраќајната и редовниот полициски состав,...