ВМРО-ДПМНЕ достави писмо во кое бара одговор од Народниот правобранител за прекршување на човековите права, Уставот и за прекршување на пресумцијата на невиност

Вести

Денес имавме средба со Народниот правобранител на Република Македонија, една од многуте институции кои во изминатиот...

Стојаноски: Како Македонец, Груевски никогаш не ја свиткал кичмата -Членовите на ВМРО-ДПМНЕ не ја виткаат кичмата, националните интереси не се на продажба

Вести

Хунта не се полицајците, тоа се Зоран Заев, Оливер Спасовски и неколку лица кои се компромитирани, а се во врвот...

ВМРО-ДПМНЕ денеска организира протест во знак на поддршка на жртвите на хунта на СДСМ: Во 16 часот пред Истражниот затвор Скопје во Шуто Оризари

Вести

Република Македонија го живее  еден  од најцрните и најнедемокртски периоди од осамостојувањето. Период на политички...

Мицкоски: После катастрофалните политики во изминативе месеци, владата на СДС продолжува да манифестира незнаење и уништување на македонската економија

Вести

После катастрофалните политики во изминативе повеќе од 6 месеци, владата на СДС продолжува да манифестира незнаење...

Србов до Десковска откако најави промена на учебниците по историја: Јас не знам кој ја советувал министерката дека во историјата постојат лажни факти

Вести

Министерката Десковска вели во учебниците по историја ќе имало промена на „лажни факти“. Јас не знам кој ја советува...