Дамовски: Ова црвено-жолто море нема да мрдне додека не се откажат од платформата, стотици илјади луѓе се спремни да ја одбранат Македонија

Вести

Ова на денешниот масовен протестен марш на Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ во Скопје го истакна...

„За заедничка Македонија“: Со народ не смеат да си играат, тоа треба да им е јасно- ако го повторат денешниот шверцерски обид, знаеме како да одговориме

Вести

Ова на денешниот масовен протестен марш на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ во Скопје го истакна...