Свет Двајца мажи загинаа, а една жена е ранета

Сињехубов: Купјанск е бомбардиран, најмалку две лица загинаа

Може да бидат погодени повеќе луѓе, бидејќи работата на расчистување на урнатините е во тек, објави на Телеграм Олех Сињехубов, шеф на регионалната воена управа во Харков.

Сињехубов: Купјанск е бомбардиран, најмалку две лица загинаа

Руски воени авиони го бомбардираа Купјанск во областа Харков.

„Двајца мажи загинаа, а една жена е ранета. Може да бидат погодени повеќе луѓе, бидејќи работата на расчистување на урнатините е во тек“, објави на Телеграм Олех Сињехубов, шеф на регионалната воена управа во Харков.

To top