Скопје

Утре без струја делови од општина Карпош

Утре без струја делови од општина Карпош

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 16.05.2024 година ( четврток ) без електрична енергија ќе останат:

• во пеиодот од 09.00 до 15.00 часот дел од корисниците во с.Горно Нерези (општина Крпош)
• во периодот од 09.00 до 14.00 часот корисниците од дел од ул. Ринхини и ул.Езерци – нас.Влае (општина Карпош)

To top