Скопје

Утре без струја делови од Центар, Сарај и Чучер Сандево

Утре без струја делови од Центар, Сарај и Чучер Сандево

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 15.03.2024 година ( петок ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 09.00 до 11.00 часот, корисниците од село Блаце, како и објектите на караула Блаце, Мобимак Блаце, Филип Инжинеринг, граничен премин Блаце и терминал Блаце. ( општина Чучер Сандево )
– во периодот од 09.00 до 14.00 часот, корисниците од улиците Мирослав Крлежа и Никола Тримпаре. ( општина Центар )

– во периодот од 09.00 до 15.30 часот, корисниците од селата Рашче, Копаница и Бојане. ( општина Сарај )

To top