Скопје

Повеќе делови од Кисела Вода утре без струја

Повеќе делови од Кисела Вода утре без струја

ЕВН известува дека поради планирани зафати во електро дистрибутивната мрежа на ден 11.07.2024 година (четврток), без напојување со електрична енергија ќе останат:

– од 08:00 до 12:00 часот, корисниците од ул. Христо Татарчев, крак – 15 (Опш.Кисела Вода);
-од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од ул. Партение Зографски, дел од ул. Востаничка, ул. Димитар Беровски и дел од ул. Црниче (Опш. Кисела Вода);
-од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од ул. Народни Херои (Опш.Кисела Вода);
– од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од ул. Дамаска (Опш. Карпош);
-од 09:00 до 13:30 часот, корисниците од дел од с. Бардовци во близина на училиштето (Опш. Карпош);
– од 13:30 до 15:00 часот, корисниците од дел ул. Џумајска (Опш. Карпош).

To top