Скопје

Делови од Центар, Визбегово и Морани утре без струја

Делови од Центар, Визбегово и Морани утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 13.12.2023 година ( Среда ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 08.30 до 11.00 часот, дел од корисниците од улица Загребска и околу црква Св. Јован Крстител ( општина Центар )
– во периодот од 11.00 до 12.00 часот, корисниците од Ул.Костурски Херои (29-ти ноември) бр.9 и 17. Дел од ул.9-ти Мај. Ул.Петар Поп арсов бр.18, и 14А.( општина Центар )
– во периодот од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од дел од с. Морани ( општина Студеничани)
– во периодот од 09.00 до 14.00 часот, корисниците од дел од Визбегово фирми Мармарис, Ремзи Исаки и околните потрошувачи. (општина Бутел)
– во периодот од 09.00 до 13.00 часот, корисниците од дел од у.Шарски Одред, дел од ул.Елисие Поповски-Марко, дел од ул.Водњанска, кај пекара Св.Никола, ул.Козара ( општина Центар )

To top