Скопје

Делови од Бутел, Карпош и Шуто Оризари утре без струја

Делови од Бутел, Карпош и Шуто Оризари утре без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, известува граѓаните поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, на ден 02.04.2024 година (вторник), без електрична енергија ќе останат:

• од 08:30 до 10:30 часот, корисниците од дел од ул. Александар Урдаревски на потегот од напојната Трафостаница – Бутел 6 до Тутунска банка. (Општина Бутел)

• од 09:00 до 11:00 часот, кoрисниците од ул. Орце Николов зграда бр. 155 и зграда бр. 156. (Општина Карпош)

• од 11:30 до 13:00 часот, корисниците од делови од улиците: Бутелски венец, Индира Ганди и Пелагонија. (Општина Шуто Оризари)

To top