Скопје

Делови од Бардовци и улица „Алжирска“ утре без струја

Делови од Бардовци и улица „Алжирска“ утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 08.07.2024 година ( понеделник ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 09.00 до 13.00 часот, корисниците од село Бардовци лоцирани во околината на основното училиште, како и корисниците од ул. Алжирска бр. 22, 29 и 31. ( општина Карпош )

To top