Скопје ЕВН Македонија АД

Делови од Аеродром, Карпош и Кисела Вода утре ќе останат без струја

Во периодот од 11.30 до 13.00 часот, дел од корисниците од ул. Дрезденска, како и објектите на Катастар, Градежен Институт на Македонија и Јеховини Сведоци.

Делови од Аеродром, Карпош и Кисела Вода утре ќе останат без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 04.04.2024 година (четврток) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 08.00 до 15.00 часот, корисниците од улиците Благоја Мучето, Ернест Телман и Гаврил Константиновиќ. ( општина Аеродром )

– во периодот од 09.00 до 11.00 часот, дел од корисниците од село Бардовци. ( општина Карпош )

– во периодот од 09.00 до 14.00 часот, корисниците од ул. Христо Татарчев – подулица бр.22. ( општина Кисела Вода )

– во периодот од 11.30 до 13.00 часот, дел од корисниците од ул. Дрезденска, како и објектите на Катастар, Градежен Институт на Македонија и Јеховини Сведоци. ( општина Карпош )

To top