Скопје РУЦК - Скопје

Без струја во Зелениково

Корисниците од село Зелениково кај млекарата ќе бидат без електрична енергија, соопшти РУЦК.

Без струја во Зелениково

Од Регионален Центарза управување со кризи – Скопје информираат дека на ден 16.04.2024 година (Вторник) без електрична енергија ќе останат дел од општина Зелениково.

-Во периодот од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од село Зелениково кај млекарата (општина Зелениково) стои во известувањето од ЕВН Македонија АД, соопштија од РУЦК-Скопје.

To top