Скопје РЦУК

Без струја делови од Илинден

Без струја делови од Илинден

Без снабдување со електрична енергија денеска ќе бидат корисниците од село Миладиновци, улици „2“, „6“, „7“ и „8“ во општина Илинден.

Како што информираат од РЦУК, преконот во снабдувањето со струја ќе биде во периодот од 8:30 до 15:00 часот.

To top