Република

Утре почнува третото издание на Велешки спортски игри – Дематели Инвест Груп

Третото издание на Велешки спортски игри – Дематели Инвест Груп започнува утре, 4 јуни во 20 часот во Градски парк Велес. Пет дена ќе гледаме квалитетен спорт а во сабота, на 8 јуни ќе ги прогласиме најдобрите, објави на социјалната мрежа на Фејсбук велешкиот градоначалник Марко Колев.

Утре почнува третото издание на Велешки спортски игри – Дематели Инвест Груп

-Ние сме подготвени!

Третото издание на Велешки спортски игри – Дематели Инвест Груп започнува утре, 4 јуни во 20 часот во Градски парк Велес. Пет дена ќе гледаме квалитетен спорт а во сабота, на 8 јуни ќе ги прогласиме најдобрите.

Велес е спортски град! Ве очекуваме!, пишува Колев во својата објава.

To top