Регион кај Калемегдан

Застрелано 15-годишно девојче во Белград

Девојчето било застрелано во бутот кога одело на училиште.

Застрелано 15-годишно девојче во Белград

Околу 8 часот утринава со воздушна пушка во Белград е застрелано 15-годишно девојче кај Калемегдан.

Девојчето било застрелано во бутот кога одело на училиште.

Како што пишуваат медиумите во Србија, девојчето тргнало на училиште, а во првиот момент откако било рането помислила дека ја удрила топка во ногата. Неколку секунди подоцна забележала крв.

Девојчето е пренесено во Институтот за мајка и дете и во моментов чека операција.

Инцидентот бил пријавен во полиција нешто по 8 часот, а истрагата е во тек.

To top