Регион Србија

Девет дена ја нема малата Данка: Црно комбе и полициска патрола на местото каде исчезна девојчето

И додека виенската полиција се обидува да одговори кое е детето од видеото, сите нетрпеливо чекаат да ја слушнат радосната вест дека девојчето е пронајдено живо и здраво.

Девет дена ја нема малата Данка: Црно комбе и полициска патрола на местото каде исчезна девојчето

Денеска е деветти ден од неуморната потрага по Данко Илиќ (2) кој исчезна во Бањско поле кај Бор.

Полицијата уште постојано ја чешла секоја педа од местото каде последен пат е видено девојчето.

И додека виенската полиција се обидува да одговори кое е детето од видеото, сите нетрпеливо чекаат да ја слушнат радосната вест дека девојчето е пронајдено живо и здраво.

Во Бањско поле пристигна црно комбе и полициска патрола.

Дополнителна полициска патрола, црно комбе и болничар нешто по осум часот утрово пристигнале таму и се упатиле во правец на куќата во која пред девет дена исчезна девојчето Данка Илиќ.

Најнови вести од Регион

To top