Македонија невреме

Заглавено семејство во поплавена куќа во село Сиричино

Невремето во Тетово и тетовско не само што поплави улици, туку и домови.

Заглавено семејство во поплавена куќа во село Сиричино

Невремето во Тетово и тетовско не само што поплави улици, туку и домови.

ЦУK инфомира дека во село сиричино, општина Јегуновце има заглавено семејство.

-Во поплавена куќа во општина Јегуновце во село Сиричино има заглавено семејство. Тетовската ТППЕ работи на нивно извлекување, информираат од ЦУК.

Поврзани теми

To top