Македонија

Во прекин сообраќајот Градско-Прилеп кај Плетвар

Во прекин сообраќајот Градско-Прилеп кај Плетвар

Во прекин е сообраќајот Градско-Прилеп кај Плетвар во двата правци, соопшти Авто мото сојузот на Македонија.

Прекинот, како што информираат оттаму, е поради сообраќајна несреќа.

Најнови вести од Македонија

To top